دمپخت گوشت را چطور بپزیم؟

دمی در فصل سرد

نویسنده:
زمستان زمان پخت از ذخیره‌هاست؛ حالا می‌خواهد این ذخیره‌ها مثل زمان‌های قدیم در گنجه و پستو نگهداری شوند یا مثل امروز در فریزر.
البته به مدد صنعت حمل و نقل و سردخانه‌ها، در زمستان هم می‌توان به محصولات تازه دسترسی پیدا کرد، اما ذخیره‌هایی مثل حبوبات، سبزی‌های خشک و گوشت‌های فریز شده، هنوز هم اصلی‌ترین مواد تشکیل‌دهنده غذاهای زمستانی است. انواع دمی، یکی از همین غذاهای زمستانی ایران هستند؛ دمی باقالی، دمی عدس، دمی لوبیا، دمی کلم، دمی گوجه و دمی گوشت. دمی‌ها، هم خیلی زود آماده می‌شوند و هم ترکیب ساده‌ای دارند. اتفاقا به‌خاطر همین ترکیب ساده است که بهترین چاشنی در کنارشان انواع ترشی‌های رنگارنگی است که در زمستان بازارشان حسابی گرم است. آماده‌کردن دمی گوشت اگرچه در میان دمی‌ها راحت‌‌ترین نیست، اما یکی از خوشمزه‌ترین‌هاست و سبزی‌های معطری که به آن اضافه می‌شود، طعمش را منحصربه‌فرد می‌کند. بنابراین اگر در خانه ترشی یا شورهای خوشمزه دارید، دست به کار این خوراک خوشمزه شوید.....



ارسال پیام اشتراک



 
 
 Security code